10.4.2011

Viikonlopun lenkit

Viikonlopun aikana tulu ajettua pari maantielenkkiä. Eilen Juhon kanssa Vaasassa maastopyörillä ajettiin noin 46 kilometriä. Sisälsi jopa yhden kovan nousun, jonka ajoinki muutamaan kertaan. Tänään sit ajettiin 112 kilometrin lenkki maantiepyörillä. Ainakin viikonlopun aikana sai tunteja alle. Kilometreillä nyt ei oo niin suurta merkitystä, mutta ajallisesti pitempiä lenkkejä on hyvä saada alle. Jaksaa sitten kesällä polkea pitkiä lenkkejä ja muutaman kisankin.

En tiedä mistä johtuu, mutta nyt viikonloppuna tuntu kyllä ajo kulkevan hyvin. Ei htään esimerkiksi selkä jumittanut eikä jaloissakaan tuntunut tällä kertaa väsymyksen merkkejä. Tokihan vauhti ei ollu mitään täysillä ajamista, mutta kuitenkin jäi polkemisestä hyvä fiilis. PErjantain hieronnalla saattaa tietysti olla osuutta asiaan, kun lihaksia on saatu vähän auki. Mulla ne tapaa mennä aika jumiin niin tuo säännöllinen hierojalla käynti kyllä tekee hyvää. Ei auta vaikka miten venyttelis lenkkien jälkeen.

Niskat/hartiat tuossa maantiepyöräilyssä meinaa kans mennä jumiin. Johtuu varmaan vähästä ajosta maantiepyörällä ainakin osittain. Mutta kun pää on suurimman osan ajasta paikallaan ja yrittää kurkkia eteenpäin tielle niin jumiinhan ne niskat alkaa menemään. Hevoslinimenttiä vähä hartioihin niin eiköhän se helpota :)

Nyt tuleekin muutaman päivän tauko lenkkeilyyn ku alkuviikosta on Helsingissä työn puolesta koulutus. Kyllähän sielläkin olis mahdollista ainaki juoksulenkillä käydä, mutta eiköhän lenkit alkuviikosta nyt jää ja annetaan miehelle vähä palautumisaikaa.

Tässä vielä tämän päivänen lenkki:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti