17.4.2011

Pitkiä lenkkejä

Viikonloppuna tuli ajettua pari ajallisesti pitempää lenkkiä. Lauantaina noin 3 ja puoli tuntia ja vähän vajaa 100 km ja tänään sitten vielä 75 km vajaaseen kahteen ja puoleen tuntiin. Varsinkin tämän päivänen lenkki oli hyvä. Jaksoin pitää hyvää vauhtia tasasesti koko lenkin ajan ja eilinen lenkkikään ei jaloissa painanu. Tällä viikolla tuli ajettua vaan 3 lenkkiä kun alkuviikko meni Helsingissä koulutuksessa. Ajattelinkin, että 3 välipäivän jälkeen torstaina olis ajo kulkenu hyvin, mutta silloin meno oli kyllä kankeeta ja jaloissa tuntu koko lenkin ajan. Ilmeisesti useamman päivän tauko ei kuitenkaan mulle sovi?

Nyt viikonloppuna on taas ajo kulkenu ihan mukavasti. Pikkuhiljaa tässä kuitenkin alkaa jo odotella metsään pääsemistä. Ainakin lumet on sulanu niin hyvää vauhtia, että ehkä sitä jo pääsiäisen aikana vois päästä maastoon ajelemaan. Märkäähän siellä varmasti on, mutta olis se maantielenkkien jälkeen hienoa päästä välillä maastoonkin. Toisaalta nyt on tuntunu, että maantielenkeillä on ainaki saanu ihan hyvin jalat totutettua taas tähän pyöräilyyn talven hiihtojen jälkeen.

Hartiat ja niska vaan mulla menee maantiellä ajaessa jumiin. Onkin saanu taas viikonlopun aikana kaikkia keinoja käyttää, että sais jumeja vähän pois. Ajoasento on vaan sellanen, että ennestäänkin helposti jumiin menevät hartiat menee vaan enemmän jumiin. Onneksi hieroja yleensä auttaa tuohon ongelmaan aika hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti