28.7.2010

Vaasassa

Käytiin velipojan kanssa tänään ajelemassa Vaasassa Pilvilammen ympäristössä. Oli ihan kiva pitkästä aikaa ajella Vaasassa ja samoin Juhon kans ajelu oli ihan mukavaa. Oon kuitenkin ainakin osittain syyllinen hänenkin kiinnostumiseen maastopyöräilystä. Ja ihan hyvältä se meno paikoitellen vaikuttikin.

Lenkkivauhti oli aika rauhallinen, ajeltiin aika paljo metsäteitä pitkin ja väliin aina muutamia polkupätkiä. Itse en oo tuolla Pilvilammen alueella käynyt varmaan kohta 20-vuoteen, joten tulipa sekin nähtyä. Lenkillekin tuli pituutta vajaa 30 km, että ihan hyvä lenkki ajettiin.

Tällä viikolla on muutenkin tullut ajettua aika ahkeaan. Sunnuntaista lähtien nyt 4 lenkkipäivä. Ja huomennaki olis tarkotus käydä yhteislenkillä. Perjantai sitten lepoa ja lauantaina Botniapyöräily. Eli ensimmäinen maantiekisa tai yleensä tapahtuma, jossa tulen ajamaan. Maantiepyörä mulla on ollut jostain toukokuun loppupuolelta asti ja kerran olen ollut lenkillä kaverin kanssa, muuten aina itsekseni ajellut. Eli voi olla vähän uutta tuo ryhmässä ajaminen. Samoin matka tulee olemaan uus ennätyspituus, koska noin pitkiä lenkkejä en oo koskaan tehnyt (106 km). Toisaalta tuskinpa tuo sen raskaampaa on kuin Tahkon 60km, mutta jos se sillekin tasolle menee niin kyllä silloin miehestä on kaikki mehut otettu irti.

Tällä viikolla on pyöräkin kulkenut ihmeen hyvin. Lenkeillä oon jaksanu painaa aika kovaa vauhtia ja on tullutkin ajeltua ehkä keskimääräistä kovempitehoisia lenkkejä. Sunnuntaina oikeastaan tuo hyvä vaihe alkoi. Alkumatka oli vielä väsynyttä menoa, mutta yhtäkkiä sitten löytyi jalkoihin voimaa ja sitä on tuntunut tällä viikolla olevan. Jotenkin kevyen oloista polkemista. Katsotaan nyt mitä lauantai sitten tuo tullessaan. Toisaalta ei lenkitkään ajallisesti kovin pitkiä ole olleet, paria tuntia tai vähän reilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti