11.7.2010

Garmin Edge 500

Oon pitemmän aikaa jo suunnitellut uuden sykemittarin ja pyöränmittarin hankkimista. Kun laitteita, joissa nämä ominaisuudet yhdistyvät on ollut markkinoilla useitakin. Gps on tietysti hyvä lisä siihen, niin voi jälkikäteen katsella reittiä mitä on ajellut. Maantielenkeillä tuo ei nyt niin oleellista ole, koska kyllähän sen reitin tietää, mutta maastossa välillä ihan hyödyllinen ominaisuus.

Päädyin tilaamaan Garmin Edge 500 -laitteen. Siinä on sisäänrakennettuna gps ja samoin mukaan tulee anturi kadenssin mittaukseen maantiepyörään. Samoin laite toimii sykemittarina, joten kokonaisuutena vaikuttaa erittäin hyvältä laitteelta. Ja mitä on eri foorumeja lueskellut niin käyttäjät ovat olleet ihan tyytyväisiä laitteen toimintaan. Ja onpa sitä ollut käytössä ihan ammattilaistalleillakin, joten tuskin ihan turhasta laitteesta on kysymys. Laitetta sai vieläpä kotimaasta lähes samaan hintaan, mitä ulkomailta, joten ei tarvinnut lähteä mistään Saksasta tilailemaan.


Täytyy laittaa käyttökokemuksia sitten kun olen päässyt testaamaan kunnolla. Vielähän mulla ei sitä ole, mutta eiköhän ensi viikon aikana tule. Ainakin oli jo lähetetty, joten alkuviikosta varmaan tulee tänne asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti