16.7.2010

Lomapyöräilyä

Tällä viikolla on tullut pyöräiltyä vähän normaalista poikkeavia reittejä. Maanantaina oltiin Jämillä, tiistaina ajeltiin Kurikassa ja Ilmajoella ja keskiviikkona Sappeella alamäkeä. Se tosin jäi vähän törsoksi reissuksi kun hissit ei toiminu. Niillä mäkipyörillä kun ei niin helposti rinnettä ylös ajetakaan. Kokemus se oli sekin, eikä ne muutamat reitit ainakaan kovin pahoilta vaikuttaneet, mitä ehdittiin ajella.

Eilen kotiuduin taas Kokkolaan ja tänään olis tarkotus lähteä vielä testaamaan tuota Garminia. Maantiepyörä saa toimia testerinä, siihen kun laitoin tuon poljinnopeusanturinkin kiinni. Maastossa ajellessa ei oikeen ole hyötyä seurata kadenssia, mutta maantiellä se on vähä oleellisempaa. Tuleepa sitten kaikki ominaisuudet, mitä nyt osaa tässä vaiheessa hyödyntää testattua. Tuohonhan saisi vielä tehonmittauksenkin lisävarusteena. Toistaiseksi ainakaan en näe sille tarvetta.

Sunnuntaina olis tarkotus osallistua Seinäjoella Joupiska Marathoniin. Ajelen taas harrasteluokassa eli matkaa tulee noin 40 kilometriä. Kovemmat kuskit ajaa kilpailuluokassa, jossa matkana on noin 60 km eli yksi kierros enemmän. Katsotaan nyt miten jalat toimii viikon pyöräilyjen jälkeen. Kisajännitys on ainakin taattu, oli kyse ihan minkälaisesta kyläkisasta tahansa niin onnistun kyllä jännittämään niitä aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti