1.5.2013

Pitkiä lenkkejä

Viikonloppuna tuli ajettua kolme kohtalaisen pitkää maantielenkkiä. Perjantaina heti työpäivän päätteeksi reipas 80 km, lauantaina kovavauhtinen siirtymä Kannukseen Ullavan kautta, 75 km ja sunnuntaina sitten 126 km. Sunnuntain lenkki oli kyllä hyvä. Hyvässä porukassa pitkä ja sopivan vauhdikaskin lenkki. Loppumatkasta alkoi kyllä jo jaloissa tuntua, mutta niinhän se pitääkin, että tietää ajaneensa.

Maanantaina punttisalilla päätin jättää kaikki jalkaliikkeet väliin ja antaa jaloille lepoa. Käsiä ja keskivartaloa vaan ja illalla vielä jalkojen rullailua. Ei nyt tuon videon mukaan, mutta sama idea kuitenkin. Eilen illalla oli tarkoitus ajaa kovavauhtinen lyhyt lenkki maastossa, mutta rengasrikko vähän vesitti tuota suunnitelmaa. Ei oikeen tahtonut ilma pysyä renkaassa, joten lenkki jäi suunniteltua lyhyemmäksi. Koitin sitten tänään uudestaan samalla idealla. Tänään pysyi ilmat renkaissa mutta vastaavasti miehestä ei saanu tehoja irti yhtään. En tiedä mistä johtui mutta koitetaan huomenna uudelleen.

Viikonloppuna olis kisakaudenkin avaus Liedossa. Vähän jo alkaa jännittää, että mitähän tuosta mahtaa tulla mutta joskus se kausi kuitenkin tulee avattua niin samahan se on tehdä jo nyt. Polkuajotuntumassa on vielä paljon parantamista, mutta se ei parane kun ajamalla. Toisaalta on kyllä hienoa päästä taas pitkästä aikaa ajamaan kisaa ja itselle täysin uuteen paikkaan vielä. Huomenna siis viimeistelylenkki ja illalla pyörä ja muut tavarat autoon ja perjantaina heti työpäivän jälkeen auton keula kohti Turkua. Lauantaina tai sunnuntaina sitten jonkunlaista raporttia kisasta mahdollisesti tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti