21.4.2013

Ensimmäinen kerta

Lauantaina tuli ajettua ensimmäinen oikea maastolenkki tälle keväälle. Oikealla tarkoitan nyt sulan maan aikana ajettuja lenkkejä. Tokihan talvipoluilla on tullut ajettua, mutta se on kuitenkin aika erilaista kuin juurakoissa ja kivikoissa ajaminen. Yllättävän hyvässä kunnossa oli jo osa poluista. Lumi oli viikon aikana sulanut lähes joka paikasta. Toisaalta routa tuskin on vielä sulanut, joten maa ei ollut edes kovin pehmeää. Olipa kyllä taas totuttelemista maastossa ajamiseen. Joka keväthän tuota tuntumaa saa muutaman lenkin ajan hakea ja nyt on alla vielä uus pyörä, jolla en ole myöskään sulan maan aikana maastossa ajanut. Eiköhän sitä opi taas ajamaan kun saa nyt muutamia lenkkejä alle. 

Tänään tuli sitten ajettua ensimmäinen yli 100 kilometrin maantielenkki tälle keväälle. Eipä noita yli satasen lenkkejä muutenkaan ole tavannut kovin montaa kesään tulla. Pääasiassa kun maastossa kuitenkin tulee ajeltua ja harvemmin mun maastolenkit ihan noin pitkiä on. Mukava vastatuuli oli tänään kaverina viimeset puolitoistatuntia. Aamulla lähtiessä, ei vielä pahemmin tuullut mutta kylläpä se tuuli sieltä lenkin aikana koveni ja tietysti vielä vastaiseksi. Käyhän se tuuli tietysti ylämäkien korvaajasta :) 

Muutenkin viikonlopun aikana tuli hyvät lenkit. Perjantaina suoraan töistä reipas 80 km maantiellä pyyhki hyvin työasiat pois mielestä ja sitten eilinen maastolenkki ja tämän päivän maantielenkki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti