4.9.2011

Kammenkierros 2011

Tänään ajettiin Kammenkierros, joka on paikallinen maastopyörätapahtuma/yhteislenkki, jossa kierretään Kokkolan polut ikäänkuin kaupunki kiertäen. Välillä kyllä käydään naapurikunnan puolellakin. Osallistujia oli peräti 19, mikä on hieno määrä, kun vertaa tavalliseen yhteislenkkiin. Taisi tosin suurin osa osallistujista olla Pietarsaaren seudulta, missä maastopyöräily on vähän suositumpaa mitä täällä Kokkolassa. Tai ainakin kerää enemmän porukkaa lenkeille. Kyllähän Kokkolassakin porukkaa maastossa ajelee, mutta osa ajaa yksin eivätkä syystä tai toisesta yhteislenkeille lähde.

Mä toimin aika suuren osan matkasta porukan vetäjänä, mikä olikin välillä aika haasteellista kun noinkin iso määrä pyöräilijöitä venyy siellä polulla aika pitkäksi letkaksi. Eikä kärjessä aina tiedä, mitä peräpäässä tapahtuu. Hyvin kuitenkin saatiin porukka pidettyä kasassa ja lenkki ajettua.

Reittikin oli aika monipuolinen. Alkumatkasta oli tasasempaa polkua ja loppupäässä sitten vähän enemmän juurakkoa ja kivikkoa. Eli kaikille jotain tais tuo reitti tarjota. Ja kyllä muuten ruoka maistu hyvälle ku oli koko päivän pyörällä ajanu. Kiitokset mun puolesta kaikille osallistujille, oli hienoa kun näinkin moni mukaan lähti. Tässä vielä päivän reitti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti