28.7.2013

Flunssaa ja vähän lenkkejäkin

Vaasan kisan jälkeen mentiin pariksi päiväksi mökille vielä rentoutumaan. Maanantaina kevyt palauttava lenkki ja tiistaina päätin käydä vielä ajamas Seinäjoen maratonreittiä uudestaan. Kiersinkin pitemmän kierroksen ja sitten päälle vähän muitakin polkuja, mitä sieltä suunnalta löytyi. Hyvin tuntui olevan ajettavaa siellä.

Tämän jälkeen kun tuntui, että kunto alkaa olla kohdillaan ja kisatkin menneet hyvin niin tottakai tuli kurkku kipeeksi ja sitä seuraa mulla lähes 100% varmuudella nuha. Niin tälläkin kertaa. Loppuviikko menikin sitten flunssaa parannellessa. Maanantaina olo oli jo parempi ja kävin kevyellä lenkillä. Sen jälkeen tuntui taas tukkosemmalta ja tämäkin viikko on mennyt enemmän ja vähemmän palautellessa. Torstaina kuitenkin kävin tekemässä punttitreenin ja perjantaina sitten reipas maantielenkki. Samoin viikonloppuna on nyt voinut ajaa lenkit normaalisti. Eilen vähän tehoja aamusta ja tänään pitempi lenkki. Olikin ensimmäinen pitkä lenkki sitten Joupiskan maratonin.

Tänään kyllä tuntu taas ajo hyvältä ja vahvalta. Loppulenkistäkin oli vielä jaloissa voimia iskeä. Oikeen yllätyin itsekin, että kuumuus ja ajamattomuus ei vaikuttanu ajoon vaan päinvastoin virtaa tuntui olevan. Ens lauantaina on Jämi84, joten ainakin loppuviikko menee sinne valmistautuessa. Katsotaan miten ajo kuljee. Täytyy toivoa, että se Joupiskan vire löytyisi Jämilläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti