13.1.2013

Suunnitelmana kunnon treeniviikonloppu

Muu perhe lähti torstaina Helsinkiin ja palaavat vasta tänään sunnuntaina illalla kotiin. Mulla olikin hyvä suunnitelma torstaista sunnuntaille. Mahdollisimman paljon treeniä, kun siihen kerrankin aikaa olisi. Toki torstai ja perjantai oli työpäiviä, joten se vähän tulisi hillitsemään tuota määrää ja perjantaina vielä sekin, että silloin oon iltasin yleensä niin väsynyt, että ei jaksa eikä kannata mitään lenkkiä edes tehdä.


Torstaina aamusta puntteja nostelemassa ja oikeen hyvä treeni jaloille ja keskivartalolle. Illalla vielä hyvä hiihtolenkki, jonka päälle venyttelyt yms. Aikasin nukkumaan ja perjantaiaamuna herätessä olikin kurkku vähän kipeen olonen. Niinpä tietysti.. Ilta menikin valkosipulia syödessä ja jätin urheilut väliin. Lauantaina aamustaki oli vähä tukkonen olo mutta kävin iltapäivällä ajamas kuitenki hyvän lenkin talvipoluilla kun sillon ei enää sen kummempia flunssaoireita tuntunu. Sama homma tänään. Hyvät maastolenkit sain ajettua mutta toki alkuperäisenä tarkoituksena oli treenata vähän enemmänkin. Varsinkin eilinen lenkki oli aika rauhallista ajoa ja suunnitelmana oli kääntyä heti kotiinpäin, mikäli flunssaoireet pahenee.

Ainahan se harmittaa kun flunssa tulee. Toisaalta oon kyllä koko syksyn ja talven tähän mennessä ollu terveenä. Syyskuussa oli viikon verran nuhaa ja kurkkukipua, mutta sen jälkeen sitten saanut treveenä treenata. Alkuperänen suunnitelma ei kuitenkaan toteutunut mutta sai nyt pari lenkkiä viikonloppuna ajettua loistokunnossa olevilla talvipoluilla. Ehkä sais vähä enemmänki ajokuntosia polkuja olla, mutta kyllä noilla lähimetsän poluillaki hyvän lenkin saa aikaiseksi. Samalla saa vähän tekniikkaakin treenattua kun tuo on keskimääräistä kivikkoisempaa ja juurakkoisempaa, mitä paikalliset reitit yleisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti