20.1.2013

Flunssaa

Viikko menikin flunssaa parannellessa. Ei viitsinyt lenkille lähteä kun vasta viikonloppuna kokeilemaan rauhallisesti. Huomas taas viikon ajotauon jälkeen ainaki sen, että sykkeet oli aika korkeella rauhallisestikin ajellessa. Piti kuitenkin nyt ottaa varman päälle tuon flunssan kanssa ja antaa parantua kunnolla ennenkun lenkille lähtee. Nyt alkavalla viikolla sitten taas olis tarkoitus palata normaaliin rytmiin. Yllättävän hyvin onkin mennyt terveenä koko syksy ja talvi tähän mennessä. Syyskuussa tosiaan oli flunssaa mutta ei enää sen jälkeen mitään kun lokakuun lopussa aloitin uuden harjoituskauden.

Päivän lenkiltä

Tulevalla viikolla on luvassa muutakin mielenkiintoista kun tiistaina meen Tampereelle Hevoskuurin järjestämään valmennusseminaariin. Innolla odotan tuota tilaisuutta. Ihan mielenkiinnosta tuonne alunperin ilmoittauduin. Eikä haittaa, vaikka jotain oppia tuolta mukaan tarttuisi. Hieno tilaisuus päästä kuulemaan todellisia kestävyysurheilun ammattilaisia, kuten Antti Hagqvist ja Olli-Pekka Kärkkäinen. Ei tuon tason ammattilaisten juttuja ihan joka päivä pääse kuulemaan niin senkin takia kannattaa lähteä, kun siihen tilaisuus nyt tarjoutui. Pitää sitten loppuviikosta kertoa kokemukset tuolta.

Alunperin ajattelin tuon Tampereen reissun tehdä junalla, mutta aikataulujen takia täytyy varmaan autolla käydä. Menomatka kyllä onnistuisi hienosti, mutta paluumatka menisi jollain yöjunalla kun viimeiseen IC/Pendolinoon ei aivan ehtisi. Sama se sitten on autolla ajella. Onpa ainakin nopeemmin kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti