6.12.2011

Pitkä lenkki

Tänään tuli itsenäisyyspäivän kunniaksi ajettua sekä ajallisesti että kilometrimäärässä pisin lenkki aikoihin. 4 tuntia ja noin 70 kilometriä tuli lenkille mittaa. Tämän päivän keli oli ehkä paras mahdollinen, mitä voi talvella olla. Aurinko paistoi ja oli sopiva pikku pakkanen niin maa oli jäässä ja renkaat rullas kevyesti. Nytkin tuli ajettua muutamasta paikasta, jossa vielä pari päivää sit olis saanu ajella renkaita upottavassa kurassa mutta nyt pääsi jäätyneen kurakon yli aika helposti.Nyt illalla onkin lumisade jatkunut, joten saattoi jäädä vuoden viimeiseksi pitkäksi lenkiksi. Siinä vaiheessa kunlunta alkaa olla riittävästi metsässä niin taitaa olla aika kaivaa sukset esiin ja siirtyä hiihtoladuille. Toisaalta ihan mielellään sitä vielä pyörälläkin ajelis, joten ainut toive on oikeestaan, että ilma pysyis pakkasen puolella.

Tänään siis ajettiin Juhan kans normireittiä Santahaan ja Laajalahden kautta Kruunupyyhyn. Kruunupyyssä paikallista ulkoilureittiä Lentokentälle ja sieltä Saarikankaan ja golf-kentän kautta takaisin Santahakaan. Santahaassa vielä pari kovaa vetoa ja sitten kotiin. Kyllä maistui ruoka päivän lenkin jälkeen.

Lenkkikaveri Juha

Eilen illallakin tuli lenkillä käytyä, mutta lenkki jäi aika lyhyeksi kun valot ei taas vaihteeksi toiminu. Valo paloi aina puolesta minuutista minuuttiin ja sitten sammui, joten metsään ei kannattanu lähteä vaan ajelin pyörätielenkin. Pääasia oli, että vähän sai liikuntaa. Tänään tutkinkin tuota vikaa ja akun päästä oli johdot päässy vähä katkeilemaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti