8.12.2011

Kiinanvalon korjaus

Kuten aikaisemmin jo mainitsin lopetti tuo Deal Extremestä pari vuotta sitten tilattu kiinanvalo toimintansa. Paloi hetken ja kun vähän tärähti niin ei palanut enää ollenkaan. Eli lenkkikäyttöön tuosta ei enää siinä kunnossa ollut. Piti vähän tutkia, että mikähän olis vikana ja vika löytyikin akun päästä lähes katkenneista johdoista. Kyllähän nuo johdot tietysti käytössä kuluu kun lamppua irrottelee akusta ja ajaessakin varmaan pääsee joskus johdot vääntymään.

Tuosta oli johdot vähä kärsineet

Akkupakettia piti vähän purkaa ja itse korjaus oli helppo. Liitti vaan johdot takaisin yhteen ja ilmastointi teippi sai tällä kertaa toimia liittäjänä, joka pitää johdon päät myös paikallaan. Tänään kävin illalla lenkin ajamassa ja ainakin tämän lenkin ajan lamppu toimi. Eli edulliseen lamppuun edullinen korjaus.

Korjattuna

Täytyy kyllä sanoa, että tuo on ollut tosi hyvä valo ainakin mun mielestä lenkkikäytössä. Riittää hyvin tuo yksikin valo, vaikka joskus on mielessä käynyt hifistellä ja hommata toinen kypärään. Sillä kombinaatiolla paranisi valaistu näkökenttä myös sinne, minne pää on kääntynyt, nyt nähdään vaan sarvien suuntaan, mutta polulla tälläkin konseptilla on pysytty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti