18.10.2011

Tacx Fortius

Tuli hommattua tuollainen traineri entisen Eliten perustrainerin tilalle. Käytettynä ostin niin sai ihan kohtuullisen hyvään hintaan ja mukaan tuli myös useampi reitti-dvd. Tuossahan voi ajaa esimerkiksi Alpe D'Huezin nousun seuraten samalla tietokoneen ruudulta reittiä ja traineri vastaavasti laittaa lisää vastusta kun mäki jyrkkenee. Ainakin huomattavasti mielenkiintoisempi tuo on kun vanha perustraineri, jolla ei kyllä tuntia kauempaa jaksanut ajella missään tapauksessa. 

Tämän tyylinen laitos Tacx Fortius on
Tuossa saa ainakin vaihtelua eri reiteistä ja saa myös paljon dataa sykkeistä ja wateista lähtien polkiessa. Tiloastomiehenä nuohan nyt aina kiinnostavat. Tuossa on hyvä myös testata omaa kuntoa ajamalla samaa reittiä, koska olosuhteethan ovat aina samat. Ei vaikuta sää eikä vastatuuli tulokseen vaan on suopraan vertailukelpoinen aikaisempaan ajoon.

Nyt vaan pitää odotella, että tästä kuntoutuu niin pääsee kunnolla ajamaan sekä trainerilla että ennen kaikkea pihalle. On nyt jo useamman viikon ollu välillä vähän heikompi olo, välillä pitkään henkeä vetäessä hengitys tuntuu erikoiselta ja muutenkin olo on välillä ihmeen flunssainen, vaikka varsinaista flunssaa ei olekaan. Leposykekin on jonkun verran normaalia korkeammalla, vaikka ei tässä ole lauantain jälkeen tullut ajettua metriäkään muusta liikunnasta puhumattakaan. 

Muutenkin viime viikon lenkeillä on saattanut pieni hyytyminen iskeä kesken lenkin, mikä ei ole ihan normaalia kun lenkit eivät kuitenkaan erityisen pitkiä ole olleet. Kävinkin tänään lääkärissä ja verikokeissa, jos niistä vaikka jotain selviäisi. Toisaalta tässä vaiheessa nyt on ihan hyvä vähän taukoa pitääkin, vaikka halu ajamaan alkaa jo aika kova olla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti