9.10.2011

Rauhallisesti jatkuu

Edelleen jatkuu aika rauhalliseen tahtiin tämä syksyn pyöräily. Tällä viikolla on tosin tullut jo muutama lenkki ajettua flunssan jälkeen. Pääosin rauhallista ajelua metsä/hiekkateillä aluksi niin ei turhan kovaa tuu rehkittyä. Nyt viikonloppuna sitten vähän jo oikeaa maastoajoakin. Eiköhän se taas tästä lähde. Eipä tosin tässä vaiheessa viitsi mitään riskeerata tuon flunssan kanssa vaan nyt on aikaa parannella rauhassa ja muutenkin on nyt tuntunu ihan hyvältä ajella vähän vähemmän lenkkejä. Koko kesä on kuitenkin mennyt todella tiiviisti pyörän päällä.

Oli tarkoitus maanantaina mennä Kuortaneelle testiinkin eli tuo aikaisemmin mainitsemani pyöräergometritesti, mutta siirsin sen myöhemmäksi, koska olo ei tuntunut sellaiselta, että viitsisi ihan täysiä ajaa ja ottaa miehestä irti kaikkea mitä lähtee. Koska ei tuolla nyt mitään kiirettä oo niin mielummin meen sinne silloin kun tunnen olevani täydessä kunnossa. Tässä syksyn aikana kuitenkin olisi tarkoitus käydä.

Selle Italia SLR XC

Tuli muuten Scaleen hommattua uus satula. Selle Italia Slr XC eli sama malli, mikä mulla on Anthemissakin. Se vaan tuntuu sopivan meikäläisen hanurille, joten mitä sitä muita kokeilemaan. Tähän asti Scalessa oli joku vanhempi Selle Italian malli, mutta se taas ei tuntunu yhtään hyvältä varsinkaan pidemmillä lenkeillä, joten vaihto oli siinä mielessä hyvä. Ja viikonlopun lenkkien perusteella sain juuri sitä mitä halusinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti