2.10.2011

Rauhallinen viikko

Tämä viikko on ollut pyöräilyjen osalta erittäin rauhallinen. Ainut pyöräily tapahtui eilen kun ajelin tuonne radantekotalkoisiin ja takaisin lapio toisessa kädessä. Alkuviikko oli tarkoitus muutenkin ottaa rauhallisesti ja sitten iskikin flunssa. Olo oli monta päivää kuumeinen, vaikka muuta flunssaa ei ollutkaan. Yleensä mulla tuossa tlanteessa on myös nuhaa/kurkku kipee, mutta nämä puuttuivat tällä kertaa.

Ei nyt oo kuitenkaan mitään syytä terveyden kanssa riskeerata niin taitaa alkuviikkokin mennä vielä ilman pyöräilyä. Ainut mikä tässä tauossa harmittaa on se, että nyt on kerrankin paistanut aurinko kun tähän saakka on elokuusta lähtien satanu lähes päivittäin. Mutta eiköhän sitä ehdi vielä hienoissa syyskeleissä pyöräillä, vaikka nyt kuntoutuisikin rauhassa. Ja toisaalta elimistölle tauko tekee varmaan muutenkin hyvää.

Katsoin, että oon viimeksi helmikuussa pitänyt näin pitkän tauon harjoittelusta. Silloin taisi olla oksennustautia yms ja taukoa tuli tasan viikko, Edellinen vähän pitempi tauko on kesäkuun puolesta välistä, jolloin oli 3 päivää taukoa. Eli aika tiiviisti on liikuttu koko vuoden ajan. Kesän aikana onkin sitten ollut korkeintaan 2 välipäivää ja useimmiten vaan yksi. Tuskin se kunto tässä oleellisesti tippuu ja koko talvihan on aikaa sitten kuntoa yrittää kohentaa kohti ens kesän pyöräilyjä ja sitä ennen tietysti lumen määrästä riippuen treenata taas vähän hiihtoakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti