14.8.2011

Yhteislenkki Himangalla

Tänään ajettiin Kammenkiertäjien yhteislenkki Himangalla. Nuo muualla ajettavat lenkit on aina tavallaan kesän kohokohtia lenkkirintamalla kun pääsee itselle joko täysin uusiin maastoihin tai ainakin maastoihin, joita ei tuu ajettua jatkuvasti. Tämän päiväistä reittiä ajettiin vuosi sitten ja osan siitä muisti mutta paljon oli taas uutta. Tuomas oli suunnitellu hyvän reitin ja ilmakin suosi niin mikäs siellä oli ajellessa. Voitais kyllä joku arki-ilta käydä valosan aikana vielä tuolla suunnalla käydä ajelemassa lisääkin.

Itse lenkistä jäi mieleen kipeät niskat. Tuli pyörän kanssa lennettyä kavereiden mukaan oikeinkin hienosti. Itse en tuota lentoa pystynyt todistamaan muuta kuin naama sammaleessa, mutta pyörä oli jatkanut matkaansa joitakin metrejä eteenpäin. Nyt kyllä huomaa kun päätä kääntelee, että johonkin on niskat tärähtäny. Mielenkiinnolla odottelen huomista aamua. Eipä tuossa onneksi sen pahemmin kuitenkaan käynyt.

Lenkin jälkeen ajelin vielä siirtymää Kannukseen niin tuli päivälle melkein 4 tuntia tehokasta ajoaikaa ja kilometrejäkin noin 70. Huominen nyt on joka tapauksessa välipäivä, mutta täytyy katsoa, miten niskat tästä palautuu ajokuntoon tai lähinnä koska pää kääntyy taas normaalisti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti