5.8.2011

Huoltoa

Sen verran on tullut Anthemilla ajettua, että takaiskarin puslan ja reducereiden vaihto alkoi olla ajankohtaista. Alkoi olla jonkun verran klappia siellä, joten tilasin uudet osat ja samalla työkalun puslan vaihtoon. Ajattelin aluksi, että kyllähän tuon nyt naputtelee irti sieltä ilman työkaluakin, mutta kyllä se vaan työkalulla ruuvipenkissä kävi kaikista parhaiten. Samoin uuden laittaminen paikalleen.Vanha pusla ja reduucerit
 Nyt pääsee sunnuntaina Pyssymäen maratonille Nivalaan sitten testaamaan tuota. Tuskin sitä nyt paljoa ajossa huomaa, että klappia ei enää oo mutta kyllähän nuo on aika ajoin vaihdettava uusiin. Sunnuntaina tosiaan on edessä Pyssymäen XCM-kisa. Parissa viime kisassa on kulkenut sen verran hyvin, että ilmoittauduin täydelle matkalle. Sunnuntaina sen sitten näkee, että oliko viisas ratkasu.

Työkalu huolto-operaation suorittamiseen

Aikaisemmin oon noissa maratonkisoissa ajellu puolta matkaa tai 2/3 matkaa, miten se nyt on kierrosten kanssa mennyt. Eli matkassa 30-40 kilometriä. Nyt olis edessä 60 km. Ajattelin, että uusia haasteita pitää ottaa. Tuskin tuolta sijoituksen puolesta on menestystä odotettavissa, mutta jos sais omasta mielestä hyvän kisan ajettua. Olis kiva jos kisan jälkeen tuntuis, että on omasta mielestä kulkenu hyvin. Tullaan maaliin sitten sillä sijalla minne oma kunto edellyttää. Tahkolla oon tuon 60 km ajanu kolmena vuotena, joten kyllä sen matkan puolesta pitäis mennä. Viime aikoina on ajo tuntunu sen verran mukavalta, että täytyy toivoa tuon jatkuvan. Ainut mikä tuossa hieman arveluttaa on 3 kierrosta. Olisin mielummin ajanut 2 kertaa 30km kierroksen kuin 3 kertaa 20 km kierrosta. Sama matka, mutta kolmannen kerran samalle kierrokselle lähteminen saattaa tuntua raskaammalta kuin "vaan" kahden kierroksen ajaminen.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kisaan, eiköhän se hyvin mene kun kattoo miten olet kesän mittaan ajanut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tuo pitempi matka tietysti tuo omat haasteensa mutta eiköhän sekin mene siinä missä vähä lyhyemmätkin. Täytyy vaan muistaa tankata sopivin väliajoin niin ei pääse ainakaan verensokerit liian mataliksi laskemaan.

    VastaaPoista