19.11.2010

Talvipolut huippukunnossa

Tällä hetkellä tuntuu olevan talvipolut huippukunnossa pyöräilyä ajatellen. Kävin eilen ajelemassa noin puolitoistatuntia Halkokarilla ja siellä oli ainakin polut tallattu loistokuntoon. Jos vertaa edellisen illan lenkkiin, mitä tehtiin JP:n kanssa tai viime viikonlopun Laajalahden kierrokseen niin polkujen kunto oli jotain aivan muuta. Tokihan yks kunnon lumisade tekee niistäkin taas aivan muuta mutta yllättävän paljon ajettavaa ainakin eilen oli.

Lumikin vähän helpotti pahimpia paikkoja, mutta teknisyyttä kuitenkin löytyi edelleen sopivasti. Nyt kun on viime aikoina lenkin suuntautunu enemmän tuonne tasasemmille baanoille niin tuo oli ihan kivaa. Täytyy viikonloppunakin käydä ajelemassa, mikäli nyt ei lunta sitten kauheesti sada.

5 päivän sääennuste Kokkolaan perjantaina klo: 11:18
Tämän hetken ennusteen mukaan ajokelit näyttäis olevan viikonloppuna mitä parhaimmat. Tokihan ennusteen saattaa aina muuttua, mutta toivotaan parasta. Ja ainakin nuo Halkokarin polut on yleensä aika nopeesti avattu koiranulkoiluttajien ja muiden kävelijöiden toimesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti