28.11.2010

Takavaihtajan päivitys

Yleensä kun pyörän osia päivitellään niin päivitetään kevyempään ja mahdollisesti myös kalliimpaan. Mulla kävi nyt vähä toisinpäin kun Xtr vaihtui Slx-takavaihtajaan. Ajattelin, että onhan sitä hyvä olla varavaihtaja, jos jatkossakin joskus menee vaihtaja hajalle. Ei tarvi sit pahimmassa tapauksessa kesän parhailla ilmoilla odotella paria viikkoa uutta vaihtajaa. Eli väliaikaisratkaisu tuo on, mutta aika edullisesti kun sen sai niin kannatti hommata varalle.

Xtr:n vaihtajaan tulee mahdollisesti nuo hajonneet osat uudet tai jos niiden hinta alkaa lähennellä vaihtajan hintaa niin sit koko vaihtaja. Eiköhän tuolla siihen asti ajele. Pääasia, ettei tarvi ajamatta olla. Hyvin tuo Slx-vaihtaja tänään ainaki toimi ku kävin aamupäivällä pyörälenkin ajamassa.

Lumista polkua
 Yhteislenkille en ehtinyt kun oli tuo pyörän säätö vielä vähä kesken. En tiedä oliko muitakaan ollut? Mutta ajelin nuo lähimetsän takuupolut ja kävin Rödsössäkin kääntymässä ja ajamassa osan reitistä. Siellä ei yllättäen ollut muita pyöräilijöitä liikkunut, mutta ajattelin nyt käydä kokeilemassa, että pääsiskö etenemään. Yksin ei viittiny koko reittiä ajaa ku joutu samalla toimia "aurana". Vaikka pakkastakin oli aika reilusti niin eipä tuo ajoa haitannu, mitä nyt varpaat vähän jääty loppumatkasta.

2 kommenttia:

  1. Vieläkö Racing Ralph pitää lumessa? Ainakin kuvassa oleva rengas ralffilta näyttäis.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se kohtuullisesti pitää. Tokihan vähä isommista nappuloista olis varmasti hyötyä. Ei oo kuitenkaan vielä kovin liukasta ollu niin en oo nastoja viittiny vaihtaa.

    VastaaPoista