10.11.2010

Hiihtokauden avaus

Tänään tuli avattua hiihtokausi ja ihan täällä Kokkolassa. Tuli päivällä mieleen, että jokohan Santahaassa olis ladut kun lunta on nyt parina päivänä satanu. Kävin kattomas ja kyllähän siellä oli porukkaa jonkun verran hiihtämässä. Ajattelin sit vaihtelun vuoksi käydä hiihtämässä illalla ja samalla tuli avattua hiihtokausi.

Ei ne ladut nyt mitkään loistavat vielä ollu. Vapaata olis varmaan ollu parempi hiihtää, mutta siihen ei oo välineitä eikä oikeen taitoakaan. Noin 9 kilometriä tuli hiihdettyä perinteistä. Oli se vielä vähän hakemista, kun joskus keväällä on viimeksi hiihtänyt, mutta eiköhän se hiihtokin taas ala kulkea kun saa enemmän kertoja ja kilometrejä alle. Tosin saattaa nuo kunnon hiihtokelit vielä odottaa itseään loppuvuoteen tai ens vuoden alkuun.


 Hiihto on kyllä ihan hyvää liikuntaa ja vaihtelua pyöräilylle. Tuskin siitä ainakaan haittaa pyöräilyyn on, jos talven aikana hiihtelee enemmän kun pyöräilee. Se tosin riippuu vähän keleistä. Jos lunta ei tuu paljoa niin pyörällä ajokin onnistuu ihan hyvin, mutta viime talven lumimäärillä kannatti keskittyä hiihtämiseen pääasiassa.

2 kommenttia:

  1. Oliko Garmini taskussa? Toimiiko se hiihtolenkillä taskusta?

    T Janne

    VastaaPoista
  2. Joo taskussa oli ja ihan hyvin tuntui toimivan. Hommasin mä siihen sellasen rannekkeenkin, että saa ranteeseen kiinni, mutta ajattelin nyt testata tota taskua ja totesin toimivaksi.

    VastaaPoista