2.8.2010

Väsyneet jalat

Viime viikolla tuli ajettua perjantaita lukuunottamatta joka päivä. Itse asiassa edellisestä sunnuntaista lähtien kun tuntui, että pyörä kulkee niin ajoinkin sitten vähä vauhdikkaampia ja kovempitehoisia lenkkejä. Perjantaina oli välipäivä ja lauantaina sitten Botniepyöräily. Sunnuntain lenkillä ei sitten jalat enää olleetkaan kovin kevyen oloiset. Melkein alusta asti painoi jaloissa edellinen päivä tai koko viikko ja vielä kun ajettiin aika reipasta vauhtia niin eihän se ainakaan helpottanut yhtään. Viimenen tunti olikin sitten jo välillä taistelua, että jaksaa yleensä ajaa ja yrittää roikkua muiden perässä.


Tour de Pahkala, eli sunnuntain yhteislenkin reitti kartalla
Muuten olisinkin varmaan jättänyt lenkin väliin, mutta yhteislenkki ajettiin Himangalla uusilla poluilla niin pakkohan sitä oli mukaan lähteä. Jälkeenpäin voi ajatella sitten, että oliko järkeä lähteä vai ei. Onneksi nyt ei kokonaan vauhti loppunut, mutta kyllä eilen illalla tuntui jaloissa viikon ajot.

Rauhallisempi vauhti olisi varmasti paremmin mennytkin, mutta oli toinen päivä peräkkäin reipasta vauhtia niin kyllähän se jossain tuntuu. Ei oo meikäläinen vielä missään etappiajokunnossa :) Siinä mielessä vähän harmittaa, että tuollainen reipasvauhtinen lenkki olis muuten ollu ihan hyvä juttu. Sehän sitä vauhtia kehittää, mutta varmasti ne kannattais ajaa levänneillä jaloilla. Tänään olikin sitten ansaittu välipäivä. Katsotaan huomen illalla sitten miltä tuntuu, joko sitä lähtis lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti