5.8.2010

Rödsö

Tänään yhteislenkillä ajettiin Rödsön lenkki. Tuota reittiä tulee vähän harvemmin ajettua. Ihan hyvää polkua se sisältää, mutta en tiedä miksi sinne ei niin usein tule lähdettyä. Voi osittain johtua myös reitin lyhyydestä. Siihen pitää kuitenkin jonkun verran yhdistellä muitakin polkuja meno- ja tulomatkalla, että saa aikaa ja kilometrejä kulumaan kohtuullisen määrän.

Jalatkin alkaa olla palautunu viime viikonlopun rasituksista. Tällä viikolla tosin työ tuo omat haasteensa. Välillä työpäivien jälkeen on niin pirun väsynyt, mutta kyllä sitä yleensä lenkillä virkistyy. Alkumatka saattaa monesti mennä vielä vähän unessa ennen kuin elimistö herää pyöräilyyn kunnolla.

Eilen kävin illalla ajelemassa maantiepyörällä ja tiistaina käytiin Juhon kans kiertämäs Laajalahden lenkki sellasta lepposta vauhtia. Viikonlopulle vois suunnitella taas jotain vähä kovempivauhtistakin lenkkiä, mikäli siltä tuntuu, että jaksaa taas polkea kunnolla. Huomenna olis hieroja, joka onkin jalkojen kannalta hyvä juttu. Hieronta yleensä tekee ihan hyvää jaloille ja selälle. Vaikka kuinka venyttelen lenkkien jälkeen niin jumissa ne meinaa aina olla. Aika säännölllisesti onkin tullu hierojalla käytyä varmaan jo kohta parin vuoden ajan.

Tässä tämän iltasesta lenkistä vähän dataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti