24.8.2010

Giant Anthem X1

Tänään Matkahuollosta tuli aamulla viesti, että sen ja sen arvoinen paketti olisi odottamassa. Koska oon flunssaisena kotona, niin pääsinkin hakemaan pyörän heti aamupäivästä. Matkahuollon täti joutui pariin kertaan kysymään, että onko tämä lähetys oikeasti tämän arvoinen, epäili että olis tullu yks nolla liikaa hintaan.. :)

Giant Anthem X1
Uus pyörä on siis tämän vuoden mallin Giant Anthem X1. Löytyi vielä kotimaasta sopivaan hintaan. Ilmeisesti uudet ens vuoden mallit tulee pikkuhiljaa liikkeisiin myyntiin niin näitä tämän vuoden malleja myydään nyt vähän halvemmalla pois. Tai aika reilustikin halvemmalla tämä lähti mitä näitä yleensä myynnissä on.

Joitain osia varmaan tulee vaihdettua vanhasta pyörästä tähän, kunhan tässä nyt ehtii ja polkimet tulee myös laitettua kiinni. Kuvastahan ne vielä puuttuvat. Nyt ei auta muuta kun odotella, että tämä harvinaisen sitkeä flunssa tästä helpottais ja pääsis oikeen kunnolla metsään testaamaan uutta pyörää.

Mä en ookaan koskaan ajellu oikeestaan muilla keuloilla kun Foxin, joten nyt on mahdollisuus päästä testaamaan tuota RockShox Sid Teamia. Onhan mulla vielä varastossa Foxin 100 mm joustava keulakin, jos tuo ei miellytä. Täytyy nyt kuitenkin ensiksi kunnolla päästä testaamaan ennen kun mitään arvioita alkaa tekemään. 

6 kommenttia:

 1. Aika siisti fillari!

  VastaaPoista
 2. XD *Reps* "Koska oon flunssaisena kotona, niin pääsinkin hakemaan pyörän heti aamupäivästä." :D Se on jännä miten nuo paketit nostaa kuumeen.

  VastaaPoista
 3. Jätkä on sijoittanut uuyeen pyörään:) Me odoteltiin tänään urheilutalolla joskos tuut testaamaan yhteislenkille..

  VastaaPoista
 4. Joo kyllähän nuo paketit aina jonkunlaisen kuumeen nostaa.. harmi vaan, että tämä ei meinaa mennä millään ohi. Eli siinä syy, miksi ei tänään urheilutalollakaan näkyny, olisin yskiny ensimmäisen spurtin jälkeen keuhkot pihalle niin parempi vielä parannella oloa kotona.

  Sunnuntainaki jää lenkki väliin ku on muita menoja, mutta jos lauantaina kävis kevyen lenkin ajelemas ja testaamas onko tosta pyörästä mihinkään :) Tai jaksaako sitä enää ajaa kun on tässä puolitoista viikkoa sairastellu.

  VastaaPoista
 5. Mites on tuo keula toiminu=)

  VastaaPoista
 6. Kyllä mä oon ainaki keulasta tykänny. Itse asiassa nyt kun tuolla on reilun vuoden ajellu niin toisessa pyörässä oleva Foxin keula tuntuu jotenkin oudolta ajossa. Tottumiskysymyksiä näköjään. Eli mun ajoon ainakin on ollut hyvä keula.

  VastaaPoista