9.7.2012

Välillä kulkee

Lauantaina kävin Seinäjoella ajamassa Joupiska Maratonin reitin läpi. Juhalle kiitoksia oppaana toimimisesta! Tai vähän oikastiin kun alkoi vettä tulla, mutta polkupätkät tuli suurelta osin ajettua, tietä jätettiin pois. Reitti on kyllä mun mielestä edelleen hyvä. Siellä on sopivasti teknistä pätkää ja sitten "palauttavia" latupohja/tiepätkiä. Kiva päästä tuonne taas kisaamaan, toivottavasti tällä kertaa ajo kulkis niin, että vois olla tyytyväinen. Tämän illan lenkin perusteella niin vois jopa käydä. 

Muuten viikonloppu, kuten koko viime viikko tuli otettua aika rennosti. Oltiin mökillä niin aika meni uima-altaalla ja saunoessa. Sunnuntaina ei tullu edes harkittua lenkille lähtöä. Joskus saattaa tehdä ihan hyvää ottaa viikko vähän rennommin. Tuskin se kunto siitä pahemmin heikkenee eikä sitä nyt paremmaksikaan ainakaan seuraavaan kisaan saa, vaikka miten paljo olisin ajellu. 

Tänään kävin illalla ajamassa reilun parin tunnin maantielenkin. Alkukankeuden jälkeen ajo alkoi kulkea hyvin. Itseasiassa ei oo varmaan kuukauteen ainakaan tuntunu näin hyvältä ajaminen. En tiedä mistä johtui, mutta tuntui, että olis jaksanu ajaa vaikka kuinka pitkään ja vauhtiakin tuntui tänään löytyvän. Pitäisköhän harkita siirtymistä metsästä maantielle? No ehkei nyt kuitenkaan. Hyvältä kuitenkin tuntui kun ei noita viimeaikaisia hengitysongelmia ainakaan tänään esiintynyt. Kelikin oli varmaan kesän paras tähän mennessä. Puolipilvistä ja lämpöä reilu 20 astetta. Ei ollu paahtavan kuuma mutta ei myöskään kylmä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti