10.7.2012

Sellaronda Hero

Kaveri esitti tässä joku aika sitten mielenkiintoisen idean ens kesäksi "Tahkolle valmistautumiseen". Lähdettäis ajamaan Sellarionda Hero Italiaan. Tuollainen Keski-Euroopassa ajettava kisa/tapahtuma olisi kyllä joskus hieno kokea. Isompien mäkien lisäksi saattaa tunnelmakin olla vähän erilainen mitä kotimaan kisoissa. Tai eihän sitä tiedä, jos ei joskus lähde ottamaan asiasta selvää. 

Tämä idea on tosin vielä ihan fiilistelyn asteella, mutta laitetaan nyt muutama videopätkä, joista vähän selviää mistä tuossa Sellaronda Herossa on kyse. Matkoja on kaksi 82 km, jossa nousumetrejä on 4200 ja 52 km, jossa nousua on 2700 metriä. Lyhyemmällä matkalla on 34 km polkua, 11 km hiekkateitä ja 7 km asfalttia, kun taas pitemmällä määrät on 36 km polkua, 35 km hiekkateitä ja 11 km asfalttia. Tänä vuonna Jukka Vastaranta oli seitsemäs tuossa kisassa, joten se kertoo jotain myös kisan tasosta. Toki siellä on erikseen sitten harrastajien lähdöt. 

3D-reittikartta

Videota viime vuoden kisasta 1/2

Sellaronda Hero 2011 2/2

5 kommenttia:

 1. Olipa upea videokooste, ehdottomasti tuonne jos on mahdollisuus! Mäkeä riittää ylös ja alas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuonne olis hieno lähteä. Onneksi suunnittelu on ilmasta eikä vaadi muitakaan matkajärjestelyitä :) Pitää suunnitella riittävän hyvin, jos tuonne vaikka joku vuosi pääsisi. Mäkeä tosiaan riittää..

   Poista
 2. Jahas, joko sitä aletaan keräämään porukkaa kasaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku hiljaa varmaan pitää alottaa ;) Ilmoittautuminen itse kisaan alkoi vasta tammikuussa.

   Poista
 3. Hei, minäkin haluan tuonne mukaan! Näyttää aivan sairaan siistiltä...

  VastaaPoista