22.7.2012

Alastarossa ajelemassa

Perjantaina alkoi loma ja heti työpäivän jälkeen lähdettiin ajelemaan Alastaroa kohti, jossa oli lauantaina häät ja tänään ehti sitten lenkillekin tutustumaan paikalliseen maastoon. Ihan hyviä polkuja, retkeilyreittejä ja latupohjia löysin reilun parin tunnin lenkkiin siitä mökin lähialueilta. Kyllähän tuolla varmasti enemmänkin ajettavaa olis, kun vähän ehtis tutustua paikkoihin paremmin. Tämän päivän lenkki olikin tuollainen aika rauhallinen maastoon tutustuminen ja ehti siinä samalla muutamia kuviakin ottaa. 

Scale Alastaron korkeimmalla paikalla

Kurkku tuli taas vaihteeksi kipeeksi, joten en viittiny kovin kovatehoista lenkkiä ajaa. Samoin tämä uusin kurkkukipu ratkas nyt sen, että en tuu tulevana perjantaina ajamaan Botnia Mtb:ssä Vöyrillä. Tapahtuma oli viime vuonna tosi hieno ja yleisöäkin oli runsaasti reitin varrella kannustamassa kaikkia kilpailijoita, mutta täytyy varmaan tämä alkuviikko ottaa rauhallisemmin ja parempi jättää suosiolla perjantain kisa väliin. Tähdätään sitten seuraavaan viikonloppuun ja Pyssymäen maratoniin. 

Täysillä vaan..

Pitäsköhän jo vähän hidastaa

Nyt kannattaa viimeistään kääntyä

Lomareissu tosiaan jatkui nyt illaksi Turkuun ja huomenna sitten Ahvenanmaalle. Loppuviikosta sitten takaisin kotiinpäin ja Sunnuntaina mennään Kuusamoon. Siinähän sitä ohjelmaa onkin alkulomaksi ihan riittämiin. Pyörä on reissussa mukana, joten tarkoitus on ajella mahdollisuuksien mukaan aina välillä lenkkejäkin uusissa maisemissa. 

Tällanenkin vanha pato löytyi matkan varrelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti