4.1.2012

Vihdoin hiihtoa

Nyt on vihdoin ja viimein talvi saapunut Kokkolaankin sen verran, että hiihtoladulle on päässyt. Tuon lauantai-illan kokeilun lisäksi eilen kävin jo vähän enemmän hiihtämässä. Tällä kertaa latupohjatkin oli ajettu koneella, joten luistelu onnistui ihan hyvin. Tällä kertaa myös tekniikka pysyi ehkä vähän paremmin kasassa, mitä ensimmäisellä kerralla. Tosin sen huomas taas, että kun alkoi väsyä niin tuo mun hyvinkin vajavainen luistelutekniikka alkaa siinä vaiheessa myös hajota.

Loppiaisen ajalle olis suunnitelmissa vähä enemmänkin hiihtoa, kun varattiin mökki Iso-Syötteeltä ja huomenna olis töitten jälkeen tarkotus sinne ajella. Perjantaina ja lauantaina on sitten aikaa hiihdellä ja nauttia talvesta. Samalla pääsee avaamaan myös perinteisen hiihtokauden, se kuitenkin on mulle se vahvempi tyyli hiihtää. Siellä kun lunta oli kaverin mukaan alkuviikosta jo reilu 60 senttiä ja latujenki pitäis olla hyvässä kunnossa. Pyöräily on tällä viikolla jääny vähemmälle ja loppuviikon aikana ei nyt tuu enää pyöräiltyäkään.

Näin talven aikana on kiva miettiä uusia osapäivityksiä pyöriin. Tosin rahaa vois olla enemmänkin käytettävissä, kun pyörää alkaa päivittämään. Jostain oon keksiny, että maantiepyöräänki vois uudet kiekot hommata. Se tosin taitaa jäädä sinne suunnitteluasteelle, siinä vaiheessa hankinnat on vielä edullisia kun niitä suunnittelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti