27.1.2012

Hankintoja

Menneellä viikolla tuli tehtyä vähän varustepuolen hankintoja, kun sain uudet perinteisen sauvat. Edelliset oli vähä lyhyet varsinkin, jos joutui paljon tasatyöntöä hiihtämään, joten 5 senttiä pidemmät tuli hankittua. Ero voi tuntua aika mitättömältä, mutta kyllä sen vaan hiihtäessä huomaa.Viime lauantaina kävin tosiaan Botniahallissa pyöräilemässä. Vaikka siellä ajetaankin samaa kierrosta ympäri niin ihan kivaa vaihtelua se kuitenkin on. Näin talviaikaan ei kovin helposti tule noin pitkää lenkkiä ajallisesti ajettua ja tuolla tosiaan onnistuu rauhallisesti matalilla sykkeillä lenkin ajaminen.

Viikonlopun jälkeen liikuntapuoli on painottunut taas hiihtoon. Muutama perinteisen lenkki ja eilen illalla luistelua ja tänään punttisalilla. Siinä on viikon ohjelmaa. Ja ainakin sääennusteet lupaa kovien pakkasten jatkuvan, joten taitaa ulkoliikuntana olla ens viikollakin hiihtoa. Kun riittävästi pakkasta on niin ei viitsi pyörälenkille lähteä, mutta hiihto onnistuu vähän kylmemmässäkin kelissä.

Viimeksi olin kirjoittanut tuosta viidaudenhampaan leikkauksesta niin tällä viikolla lähti vielä viimeinenkin viisaudenhammas. Sitä tosin ei leikata tarvinnu, mutta suu kipeänä tässä on saanut nyt toista viikkoa olla. Ei tuo kuitenkaan hiihtämistä oo haitannu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti