13.1.2012

Hiihdolla jatketaan

Viikko on jatkunu urheilun osalta lähinnä hiihdon merkeissä. Pari ihan hyvää lenkkiä oon käyny hiihtämässä, sen lisäksi ohjelmassa on ollut punttisalia, trainerilla ajoa sekä maanantaina hieroja. Se tekikin ihan hyvää edellisen viikonlopun hiihtojen jälkeen. Oli vähä lihakset jumissa kun yhtäkkiä hiihti vähä reilummin. Lisäksi hyötyliikuntana viikkoon on kuulunu lähes joka ilta lumityöt.

Ulkona pyöräily on nyt jääny keleistä johtuen vähemmälle. Pitää nyt viikonloppuna katsoa käykö sitä vaan hiihtämässä vai käviskö ajamassa jonkun pyörälenkin lisäksi. Riippuu aika paljo säästä. Lumipyryyn ja kovaan tuuleen ei viitti välttämättä pyörällä lähteä.

Sen verran pyöräilyäkin on tullut mietittyä kun oon vähä suunnitellu joitain mahdollisia osapäivityksiä ens kesäksi. Tässä pitkän talven aikana niitä päivityksiä tulee aina mietittyä. Osa sitten toteutuu ja osa jää vaan haaveilun asteelle. Kyllähän tuota Scalea vois kuitenkin vähän keventää.. jos ne mäet sitten nousis vähä kevyemmin :) 

1 kommentti:

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    VastaaPoista