9.1.2012

Loppiainen Syötteellä

Loppiaisen aika tuli vietettyä perheen kanssa Syötteellä hiihdelleen. Ennen reissua olin pari luistelulenkkiä tehny suksilla, mutta muuten ei ollu tullu vielä hiihdettyä, joten hiihtokauden todellisena avauksena voinee pitää tätä reissua. Hiihtokilometrejä kertyi han mukavasti viikonlopun aikana. Tein pari lenkkiä päivässä (aamupäivällä ja sitten toisen iltapäivällä/illalla). Lenkitkin jakautui tasaisesti perinteisen ja luistelun välillä. Kyllähän tuolla olis pitempäänkin voinut lomailla, mutta tänään oli taas paluu töihin ja normaaliarkeen.

Naamangan kierrokselta

Kunta tuolla Syötteen seudulla ainakin oli ja sitä myören ladutkin huippukunnossa. Mökin vierestä meni ladut, jotka ajettiin joka aamu koneella niin ei lumisateetkaan päässy latuja tukkimaan. Latuverkosto oli myös riittävän laaja. Jäi vielä paljo reittejä hiihtämättä, mitkä olis ollu kiva kiertää. Ehkä sitten joku toinen kerta. 

Nyt täällä Kokkolassakin pääsee toivottavasti hiihtämään ainakin pari seuraavaa kuukautta. Tällä hetkellä näyttää hyvältä. Nyt saattaa pyöräily jäädä vähä vähemmälle, jos hiihtokelit pysyy hyvinä. Jos pakkaset ei liian korkeiksi nouse niin kyllähän sitä välillä tulee pyöräilemässäkin käytyä edelleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti