1.3.2011

Taukoa urheilusta

Botniahiihdon jälkeen on urheilurintamalla ollut mun osalta aika hiljaista. Oon sen jälkeen tehnyt 3 lenkkiä. Eli väli/lepopäiviä on tullut paljon enemmän kuin koko alkuvuotena yhteensä. Tähän on kyllä osaltaan vaikuttanut oksennustauti, pieni flunssa ja muutto. Mutta eiköhän tästä taas pikkuhiljaa pääse normaaliin rytmiin.

Pakkasetki on hellittäny sen verran, että on päässy taas pyöräilemäänkin. Alkuvuosi ja viime vuoden loppu meni aika lailla hiihtopainotteisesti, mutta nyt on taas ollu kiva ajella pyörälläkin. Jotenkin tuntui, kun tuohon Botniahiihtoon panosti tavallaan ihan tosissaan niin sen jälkeen takki oli hiihdon osalta aika tyhjä. Pitäis varmaan olla aina seuraava tavote odottamassa niin riittäis intoa hiihtääkin edelleen. Tosin tuon jälkeen tuli nämä sairastelut ja muutto, niin ei tässä oo oikeen ehtinytkään hiihtämään. Eilen illalla mietin hiihtoa tai pyöräilyä niin kyllä pyöräily vei voiton.

Kyllä tässä kevään tullessa alkaa odottelemaan jo, että pääsis tekemään kunnon pyörälenkkejä. Varmaan aluksi tulee taas maantielenkkejä kun tiet sulaa ja sitten kun metsässä alkaa olla ajokelpoista niin pääsee sinne, missä pyörällä ajamisesta eniten nauttii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti