20.4.2017

Kokkolan Maastro-Cup, Santahaka XC

Kuten aikaisemminkin olen maininnut niin GIF järjestää Kokkolassa ensi kesänä 5 osakilpailun Maasto-Cupin. Alla tietoa ensimmäisestä kisasta. Kisareitti tulee tarkentumaan lähempänä kisa-ajankohtaa kun päästään katsomaan mitkä polut on ajettavissa ja miten saadaan sinne toimiva reitti aikaiseksi. Alustavien suunnitelmien mukaan ei vielä reitistä tietoja ole laitettu. Nuorimpien ikäluokkien kohdalla matka tulee kuitenkin olemaan noin kilometrin luokkaa. Aikuisten kisa tulee kestämään kärjen osalta noin 50 minuuttia - tunnin. Vähän varmasti kelistäkin riippuen.

Alla vielä Facebook-tapahtumn tiedot. Ennakkoon voi ilmottautua sähköpostilla tai sitten paikan päällä kisapäivänä. Toki ennakkoilmoittautumiset helpottavat aina järjestäjiä niin osataan vähän varautua paljonko porukkaa on kisaan tulossa.

Kokkolan Maasto-Cupin 2017 ensimmäinen osakilpailu ajetaan Santahaassa 11.5.2017. Lähtö Santahaan ulkoilualueen parkkipaikan läheisyydestä. 

Sarjat: 
M/N: alle 10-vuotiaat
M/N: 12
M/N: 14
M/N: 16
Miehet ja naiset yleinen. 

Matkat ja reitit ilmoitetaan myöhemmin, mutta nuorimmat ajavat noin kilometrin reitin. 

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä tai ennakkoon sähköpostin kautta: gifmtbteam@gmail.com
Paikan päällä ilmoittautuminen alkaa klo 17.30.

Osallistumismaksu: Juniorit ilmaiseksi, miehet ja naiset 5 euroa. Maksu maksetaan paikan päällä.

Juniorisarjat ajetaan klo 18 lähtien ja miestan ja naisten startti noin 18.30-18.45 tilanteen mukaan.

Maasto-cupiin kuuluu 5 osakilpailua. Cupin yhteispisteisiin lasketaan kaikkien viiden osakilpailun pisteet yhteen.

Junioriluokissa kaikki osallistujat palkitaan. Kokonaiskisan palkinnot jaetaan viimeisen osakilpailun jälkeen. Kokonaiskilpailun (cupin) kolme parasta palkitaan kaikissa sarjoissa.

Kilpailijoilla kypäräpakko. Pyörävalinta vapaa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä lisenssiä, mutta jokainen vastaa omasta vakuutuksestaan. Alue ei ole suljettu muilta ulkoilijoilta, joten kilpailijat ovat velvollisia väistämään ja varomaan muita ulkoilijoita.

Kilpailun johtajina toimivat: Antti Tuukkanen ja Jaakko Suomu. Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset: gifmtbteam@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti