12.2.2017

Uuden tiimin juttuja

Viikonloppuna on ftp-testin lisäksi tullut puuhasteltua uuden maastotiimin ja seuran asioita jonkun verran. Sellaista taustajuttua, että saadaan homma pyörimään. Seuraavaksi olis tarkoitus suunnitella ens kesän viikokisacup. Eli kannattaa olla sen suhteen kuulolla, mikäli kiinnostaa tulla ajamaan joko treenimielessä tai sitten ihan hampaat irvessä verenmaku suussa. Kisoja tulee olemaan kesän aikana 5-6 kpl jakautuen varmaan aika tasaisesti koko kesälle. Ja radat pyritään pitämään teknisyydeltään sellaisina, että sinne uskaltaa tulla ajamaan. Samoin lapsille/nuorille tehdään lyhyemmät reitit kisoihin.

Ja siihen ftp-testiin voi palata sen verran, että oon tulokseen erittäin tyytyväinen. Oma ennätys ja vähän kovempi mitä paras ulkona ajettu testikin. Yleensä kun oon sisällä ollut parikymmentä wattia ainakin jäljessä sitä mitä ulkona oon ajanut. Tämä antaa ainakin uskoa treeniin, vaikka oma tunne onkin ollut, että kehitydstä tapahtuu mutta kun sen voi oisoittaa testissäkin niin kyllähän se itseluottamusta ja motivaatiota nostaa. Se on tietysti aivan eri asia tuoda tuo testivauhti kisaan ja vielä maastoon. Siellä kun ratkaisee moni muukin asia kuin ftp-testi. Enemmän tuo on kuitenkin itselle sellainen osoitus omasta kehittymisestä ja samalla saadaan päivitettyä treenitehot oikealle tasolle.

FTP-testin jälkeen ei liikaa naurattanut, vaikka tulos hyvä olikin, kuten alla olevasta kuivasta näkee: Nyt katseet kohti uutta treeniviikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti