10.2.2017

Kohti kevättä

Blogissa on ollut alkuvuosi (ja viime vuoden loppukin) melkoista hiljaiseloa. Ei ole ollut oikeen asiaa ja jos olis ollut asiaa niin ei ole ollut aikaa. Ikuinen ongelma kun vuorokaudessa on liian vähän tunteja. Nyt voi kuitenkin jo katseet kääntää kohti kevättä, koska ens kuun jälkeen on jo huhtikuu ja silloin alkaa kisakausi Liedossa. 

Alkuvuosi on ollut töiden osalta todella kiireistä aikaa. Vähän uudistuneet työkuviot uuden työnmantajatn leivissä on vaatinut veronsa mutta toisaalta jos joskus pitää pitempää päivää tehdä niin mielemmin talvella. Keväällä voi tilanteen mukaan sitten välillä lähteä töistä aikaisemmin ja aloittaa treenit jo iltapäivällä. Treeni on maistunut Pettsson Coaching valmennuksessa erittäin hyvin. Oon kyllä omasta mielestäni hyötynyt tästä todella paljon. On hyväö kun joku seuraa tekemisiä ja treeneissä on ideaa ja keskustelut harjoittelusta vahvistavat vielä tunnetta. Ja toistaiseksi aika ehjiä harjoitusviikkoja oon pystynyt tekemään. Toki perheellisenä joutuu välillä joustamaan harjoittelusta, mutta flunssan takia ei ole tainnut jäädä kuin muutama päivä väliin. Tällaisena kuin saisi tilanteen pysymään kevääseen asti ja välttäisi sen joka keväisen parin viikon flunssan. 

Omat tuntemukset on ainakin olleet positiivisia ja itsestä tuntuu, että kehitystä on tullut. Huomenna olis ftp-testi, joten se kertoo tietysti ihan faktaakin asiasta. Mutta ftp-testiä tärkeämpänä pidän kuitenkin yleistä tunnetta, että treenit on tuntuneet tehoavan ja omat tuntemukset ohjelmasta on olleet hyvät. Sopivan vaihtelevaa mutta kuitenkin perusraamit joka viikolle samansuuntaiset. Eli selvä idea mitä ollaan tekemässä. Ens viikosta lähtien sitten ilmeisesti vähän muutosta taas tulossa. 

Pariin ensimmäiseen kisaankin on tullut jo ilmoittauduttua. Evoc MTB Rajamäellä toukokuun 13. päivä ja Tahko. Tahkoa mietin jo aika paljon, että lähdenkö vielä vai meenkö ajamaan Tampere MTB:n mutta tässä valinnassa painoi tällä kertaa lähinnä tytön mielipide, kun oli sopinut tapaavansa kaverin johon viime kesänä Tahkolla tutustui. Perhe joustaa aika paljon näissä kisajutuissa kesän aikana niin toki jos johonkin kisaan perheenjäsenet haluavat niin sinne mennään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti