6.3.2017

Kevättalven huippukelit

Nyt kyllä on ainakin viime viikon-ja viikonlopun aikana ollut talvikelit parhaimmillaan. Polut on hyvässä ja nopeassa kunnossa ajella ja keli on muutenkin ollut ihanteellinen ulkoiluun. Ei näitä kelejä liikaa ole, joten nautitaan nyt kun voi. 

Viikonloppuna huomasin myös, että kisakauden avaukseen (Lieto XCO) on kahdeksan viikkoa aikaa. Nyt kun on vielä täys talvi niin tulee joka keväinen huoli, että mahtaako sitä ehtiä ajamaan kunnolla maastossa ennen kisakauden avausta yhtään. Toki varmasati pääsee ainakin kurakkoon ajelemaan, mutta eri asia pääseekö kunnolla maastossa ajamaan. No eiköhän kuukauden päästä ole jo tilanne kevään suhteen vähän erilainen kuin nyt. 


Uus kisapyöräkin tuli tilattua ja Spark on lähtenyt uudelle omistajalle. Uudesta pyörästä sitten enemmän kun se tulee. Muuten treenit on sujuneet hyvin. Rytmitys on ollut edelleen sama ja toimiva, viikolla traineria ja punttia ja viikonloppuisin pitkää lenkkiä. Viime viikonloppuna kelitkin suosivat taas ja ulkoiliusta pääsi oikeen kunnolla nauttimaan. Ensiksi pitkä lenkki ja sitten hiihdon MM-kisojen seuraamista :) 

Aajankäytön kannalta tämä treenirytmitys on sopiva ja toisaalta kun itse tuntee menneensä eteenpäin ja testitkin näyttävät samaa niin silloin voi olla tyytyväinen. Toki tuo treenaaminen on välillä melkoista ajankäytön suunnittelua ja välillä taistelua väsymystä vastaan mutta samalla myös palkitsevaa. Oon kyllä koittanut myös panostaa kunnon yöuniin siinä määrin kuin se nyt on lapsiperheessä mahdollista. Tämä talvi on kyllä kokonaisuudessaan tuonut paljon omaan treeniin, toivottavasti saan siitä siirrettyä kesällä edes osan myös kisavauhtiin. Kesällä ei lähtöviivalla kysellä talven ftp-testin tuloksia tai kuinka hyvin on treenit omasta mielestä sujuneet. Voittaja kyllä on löytynyt tähänkin asti ja löytynee jatkossakin :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti