27.5.2016

Ei ihan suunnitelmien mukaan

Ihan ei oo mennyt suunnitelmien mukaan tämä loppukevät/alkukesä, Oikeastaan tuosta Evoc XCM-kisasta lähtien on ollut jatkuvaa flunssaa. Välillä pari päivää parempi ja sitten taas uudestaan. Kunnon flunssaa ei oo ollut vaan sellaista puolittaista, mutta oikeen ei uskalla treenatakaan. Tai kyllä mä sitäkin kokeilin, mutta ei se ainakaan flunnssaan auttanut. Oman mausteensa tähän toi vielä vähän erikoiset sydämen rytmihäiriöt tai vastaavat, Yhtäkkiä sydän saattoi lyödä jotain 120-150 ja erittäin kovaa. Eli siis yhtään vastaava kun lenkillä kun syke nousee.

No näitä on nyt tutkittu, mutta ei oo toistaiseksi mitään sen kummempaa löytynyt ja nyt näyttää, että pääsis taas treenaamisenkin aloittamaan kevyesti. Katsotaan nyt miten homma etenee. Korson kisa jää nyt varmuudella väliin ja täytyy tilanteen mukaan miettiä, koska seuraavan kerran viivalle lähtee. Olis tuossa ainakin Laajavuoren ja Pyssymäen marakisat, mutta pitää nyt varmistaa, että mies on kunnossa ennen kuin kisaamaan lähtee. Toivottavasti heinäkuun kisaputkeen mennessä olis siinä kunnossa, että kisoihin voi lähteä ja mielellään sais jotain aikaiseksikin.

Saattaa toki olla, että kyseessä oli ylirasitusta. Kevät on kokonaiskuormaltaan ollut aika raskas. Ollut vaan liikaa menoa ja ohjelmaa ja siihen koittanut sovittaa treenit päälle. Mutta täytyy nyt odotella kun nuo tutkimukset selviää. Mutta lupa treenata nyt ainakin on ja eiköhän täältä vielä nousta ja päästä kisoihinkin kesän edetessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti