4.10.2014

Viimeistä viedään

Huomenna on mun osalta tämän kauden päätöskisa Pirkka XCM, Lamminpäässä. Kulunut kausi on ollut erinäisistä syistä vähän rikkonainen, mutta täytyy koittaa huomenna ajaa hyvä kisa niin jää kaudesta positiivinen fiilis. Toisaalta suurin osa kisoista, jotka ajattelin ennen kautta tärkeiksi on mennyt kyllä ihan hyvin omaan tasoon nähden. Palataan näihin sitten tarkemmin ens viikon aikana, kun ehtii kisakautta käydä tarkemmin läpi.

Menneet pari viikkoa on kyllä tullut enemmän levättyä kuin ajettua. Ensiksi oli nuoremman tytön sairaalakeikka, jolloin meni viikko käytännössä ilman lenkkejä ja siihen perään viikko flunssassa. Tällä viikolla onkin virtaa riittänyt jaloissa. Toivotaan, että huomennakin on jotain jäljellä.

Lamminpäässä oon pari kertaa ollut ajamassa kisan ilmeisesti vähän eri reitillä kuitenkin, mitä huomenna ajetaan. Tai järjestäjä on ainakin ollut toinen tamperelaisseura silloin kun itse oon siellä kisaillut. Muutaman kerran tuolla on tullut myös lenkillä käytyä, joten periaatteessa maastot on "ttuttuja". Tai ainakin kisan aikana varmasti tulee tunne, että tästä on joskus tullut ajettua :) Reitti tulee kuitenkin olemaan varmasti hyvä ja nousumetrejäkin tulee rannikon asukille ihan riittävästi. Kyllähän tuolla mahtavat maastot on kisa järjestää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti