28.10.2014

Lankutushaaste

Tartuin viime viikolla Kohti Konaa facebook-ryhmässä tehtyyn lankutushaasteeseen. Ideana oli, että maanantaina minuutti, tiistaina 2, keskiviikkona 3 jne.. Oon kyllä lankkua tehnyt aina silloin tällöin 1-3 minuutin aikoja vähän fiiliksestä riippuen. Joten ajattelin, jos neljä tai maksimissaan viis päivää pysyis mukana. Toki sen verran helppo mut on yleensä mukaan haastaa, että haasteeseen tartuin.

Jos Facebookia käytät niin kannattaa tuohon ryhmään liittyä, Siellä seurataan Kai Söderdahlin valmistautumista ens vuoden Hawaijin Ironmaniin. Samalla kun pääsee vähän tutustumaan triathlonin harjoitteluun niin pääsee seuraamaan myös miten huippu-urheilija treenaa.


Joka tapauksessa 4 ensimmäistä päivää haasteessa meni yllättävän helposti. Viidentenä päivänä alkoi jo keskikropassa tuntua, että jotain on tehty. Asiaan saattoi toki vaikuttaa myös edellispäivän punttisalitreeni, joka sai paikat "mukavan kipeeksi" pitkän tauon jälkeen. Lauantai meni oikeestaan puhtaasti sisulla, lopussa alkoi jo kroppa täristä. Sunnuntaina sitten 7 minuuttia, joista ainakin viimeinen täysin tahdon voimalla. Suorituksen puhtaudesta voi sitten olla jo montaa mieltä, sen verran kroppa lopussa tärisi, mutta pysyi sen 7 minuuttia ylhäällä. Eilen loppui sitten mun haaste. Ei mitään saumoja enään. Haastavaksi tämän teki mun mielestä se, että joka päivä tehtiin aina pidempi sarja. Itse haasteen alullepanija edelleen haastetta jatkaa. Tsemppiä haasteeseen!

Täytyy pitää muutama päivä lepoa lankusta ja jaktaa sitten sen tekemistä ehkä vähän pidemmillä kuin niillä vanhoilla minuutin tai parin sarjoilla. Ei tuosta ainakaan haittaa ole, että keskikroppa vahvistuisi.

Välillä oli Sanni tsemppaamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti