18.7.2014

Laajalahti XCO

Eilen paikalliset viikkokisat sai jatkoa kun tällä kertaa Anders ja Janne järjesti Laajalahdessa vastaavan kisan kuin minä viikko sitten. Tällä kertaa kun ei ollut järjestelyvastuuta niin pääsin itsekin ajamaan. Reitti oli teknisesti helppo. Ulkoilureittiä/latupohjaa ja jonkun verran polkuja, lisäksi oli muutamia teräviä lyhyitä nousuja ja luonnollisesti vastaavasti sitten laskua. Hyvä ja nopea reitti viikkokisaksi.

Itse en kisaan sen kummemmin valmistunut vaan tein edeltävinä päivinä kovat harjoitukset ihan suunnitelman mukaisesti ja kisaankin lähdin hakemaan vielä kovaa treeniä. Näin pienen vauvan isänä en vaan ottanut huomioon, että unet saattaa jäädä vähän suunniteltua vähemmälle, joka mulla kyllä näkyy heti yleisessä vireystilassa. Muutama yö vähän katkonaista unta ja kisa-aamuna herätys joskus viiden aikaan niin olo kisaan lähtiessä oli aika voimaton. Kisapaikalle ajellessa sain kuitenkin muutamalla vedolla kroppaa heräteltyä.

Pari ekaa kierrosta menikin kisasta ihan mukavasti, mutta kolmannella tuli sitten stoppi. Ei vaan enää saanut ylämäkiin oikeen voimaa jalkoihin ja pari viimeistä kierrosta menikin vähän ajellessa. Hyvä treeni kuitenkin kisasta tuli. Ja hyvin tuli kisaan taas porukkaa. Toki lisääkin porukkaa vielä mukaan mahtuu.

Hienosti on saanut tämä viikkokisaidea nyt tuulta siipiensä alle. Tällaista juttua mä mielessäni hainkin kun lähdin kyselemään kiinnostusta näihin kisoihin ja ensimmäistä järjestämään. Eli kisojen järjestäminen ei jäisi pelkästään yhden ihmisen harteille vaan järjestäjä voi aina vaihtua kisakohtaisesti, näin ei kukaan jää pelkästään järjestelypuolelle vaan kaikki pääsee välillä ajamaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti