7.2.2013

Flunssailun jälkeen kohti parempaa

Tammikuussa tulikin flunssailtua oikeen kunnolla. Ensimmäisen reilun viikon flunssan jälkeen pääsi reippaan viikon normaalisti lenkkeilemään, kunnes taas uus flunssa ja taas noin viikko taukoa. Jospa nämä talven flunssat olis nyt sitten tässä. Aikasemmin olinki tyytyväinen, kun syksystä asti on saanu terveenä treenata niin täytyy nyt toivoa, että sairastelut oli sitten tässä. 

Siinä mielessä harmittavasti tuli tuo flunssakausi kun olin vähän miettinyt, jos Botniahiihtoon olisi mennyt. Nyt on kuitenkin viime viikkoina niin vähän hiihtokilometrejä takana niin ei viitsi lähteä vielä tuollaiseen rasitukseen. Tosin perinteisen lenkkejäkin on koko talvena vaan muutama, joten siltä osin pohjat oliski ollu vähä heikot. Jotenki on vaan tullu yleensä luisteltua kun hiihtämässä on käynyt, vaikka ei perinteisessäkään mitään vikaa ole ja sen varmasti paremmin hallitsenkin. 

Nyt on taas viikonlopuksi hyvät suunnitelmat kerätä harjoitustunteja. Katsotaan sunnuntai-iltana toteutuuko suunnitelmat vai jääkö ne vaan suunnitelmiksi. Perheen naiset on viikonlopun pois, joten siinä mielessä aikaa treenaamiseen on justiin niin paljon kun jaksaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti