18.2.2013

Parin viikon kuulumiset

Viime viikolla oli tosiaan viikonloppuna tilaisuus urheilla "niin paljon kuin jaksaa". Tulikin kyllä urheiltua ja vastapainoksi sitten nukuttua kunnon yöunetkin. Perjantaina töitten jälkeen hiihtoa reilu pari tuntia ja päälle lihaskuntoa ja venyttelyt. Lauantaina sitten hiihtoa vajaa 4 tuntia ja siihen päälle traineria ja lihaskuntoilua. Vielä saunaan ja kunnon yöunet niin sunnuntaiaamuna tunsikin olonsa todella levänneeksi. Sunnuntainakin vielä hiihtoa ja palauttelut trainerilla sekä hieronta niin viikonloppu oli erittäin onnistunut.

Viikolla pari punttitreeniä, maanantaina jalat ja keskivartalo. Siirsin salikäynnin iltaan niin ehtii vähän paremmin tehdä kaikki liikkeet. Aamusin salilla käynti on kuitenkin vähän aikaa vastaan taistelua kun töihinkin pitää mennä. Toinen salikäynti nyt edelleen on aamuisin, mutta jalkatreeni illalla. Muuten viikko menikin sitten hiihtäen, trainerilla/rullilla ajaen. Lauantaina oli vuorossa Botniahalli ja siellä pyöräily sekä päälle taas hieronta. Eilen sitten taas hiihtoa ja päälle rullat sekä kahvakuulailua.

Tällä viikolla jatkuu suunnilleen sama tahti treenimielessä. Pikku hiljaa pitää vähän tehojakin alkaa nostamaan, jos vaikka löytäisi vähän vauhtia ajamiseen ens kesään mennessä. Uus pyöräkin tulee mahdollisesti tällä viikolla, joten se ainakin tulee nostamaan ajomotivaatiota entisestään :) Ens kesän kisakalenteria oon vähän jo miettinyt. Vielä kun julkaistaisiin XCM- ja XCO-cupin lopulliset kalenterit niin voisi tuon suunnitelman tehdä valmiiksi. Toki cupin ulkopuolisiakin kisoja tuun varmaan jonkun ajamaan. Tahko ja Jämin kisa nyt vahvimmin kiinnostais. Aikaisemminhan oon pääasiassa vaan maratoneja ajanut, mutta vähän kiinnostaisi noita xco-cupin kisojakin ajella. Riippuu tietysti vähän, missä niitä on. Jos 250 km säteellä on kisoja niin varmasti osallistun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti