4.11.2012

Mennyt viikko

Tämä viikko oli toinen kun toteutan tätä uutta treeniohjelmaa. Treeniohjelma nyt on ehkä vähän liian hieno kuvaus tälle, mutta joka tapauksessa jonkunlaista suunnitelmallisuutta olis tarkoitus harjoittelun suhteen olla. Tällä viikolla harjoittelua tuli yhteensä reilu 12 tuntia. Eli suunnilleen samaa luokkaa kuin viime viikko, jolloin kokonaismäärä oli pikkaisen alle 12 tuntia. Eihän noilla harjoitusmäärillä nyt vielä kuuhun mennä, mutta ihan hyviä päivät töissä olevalle perheenisälle. Ei kuitenkaan joka ilta ole aikaa harjoitteluun ja jos onkin niin ei kuitenkaan rajattomasti.

Ei tässä kuitenkaan valittamista ole. Olen ihan tyytyväinen nyt tähän systeemiin ja mielestäni kaikkeen on jäänyt sopivasti aikaa. Kunnon lepopäivää ei tullut koko viikolla pidettyä vaan pyöräilyn lisäksi tuli käytyä punttisalilla, sulkapalloa pelaamas ja uimassakin sekä tietysti lenkkien jälkeen muutamat kahvakuulailut ja lihaskuntoharjoitteet mitä kotona tulee tehtyä. Tosin eri päivinä vähän eri juttuja, joten eiköhän tuossa ole palautumaankin hyvin ehtinyt. Tuleva viikko tuleekin olemaan ohjelmassa sitten se "lepoviikko". On sen verran muuta ohjelmaa tiedossa, että treenimäärä jää huomattavasti pienemmäksi.

Tänään ajelin viikon parhaan lenkin. Kelikin oli suurimman osan ajasta mahtava. Mitä nyt yks sadekuuro melkein pääsi kastelemaan, mutta eipä sekään ajamisen iloa vienyt. Tulikin ajeltua reilun 50 km lenkki ja pitkästä aikaa sai elimistöön sen tunteen loppulenkistä, että oikeen odotti ruokapöytään pääsyä. Sen verran oli kuitenkin tullut lenkin aikana kulutettua, että alkoi jo haaveilla kunnon pihvistä loppumatkasta :) Siitä tietää lenkin olleen hyvä ja onnistunut kun on armoton nälkä lenkin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti