10.2.2011

Kohti Botniahiihtoa

Tänään kävin tekemäs viimeistelytreenin sunnuntain Botniahiihtoon. Alunperin tarkoituksena oli tehdä ihan hyvävauhtinen noin 20 kilometrin lenkki. Tarkoituksena ei ollut mitenkään mennä täysillä tai repiä itsestään kaikkea irti ylämäkiin. Alkuperäsiä suunnitelmia sotki vähän pakkanen. Se kun pyöri siinä -20 asteen kylmemmällä puolella. Ei siinä pakkasessa oikeen kauaa viittiny hiihtää, ettei nyt viime metreillä mitään flunssaa ainakaan tuu.

Hiihtelin sitten vaan 12 kilometriä rauhallista vauhtia. Lähinnä nyt, että tuntuma pysyy yllä ja sai olla pihalla liikkumassa. Sehän tuossa hiihdossa on yks oleellinen asia. Ei näkyny mun lisäksi tuolla Köykärillä kun yks muu hiihtäjä. Kierros toki kiertää niin, että jos sopivasti sattuu niin siellä ei toisia välttämättä kohtaakaan.

Nyt pitäis pari päivää malttaa olla vähän rauhallisemmin. Huomenna suunnataan illalla jo Vaasaan ja sieltä sitte sunnuntaina Vöyrille. Vaasaan kun viikonlopuksi menee niin tulee tietysti mieleen Botniahallissa pyöräily. Lauantaiaamunahan sinne ehtis hyvin ajelemaan. Voi tietysti olla, että nyt olis parempi vähän levätä vaan ja ottaa rauhallisesti kuin mennä sinne ajelemaan. Toisaalta kun mieli vetää liikkumaan niin eihän sitä tiedä, mitä sitä keksii..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti