18.2.2011

Kcnc

Tuli tehtyä ens kesää silmälläpitäen vähä hankintoja Anthemiin. Eli pikkaisen kevennystä ja päivitystä. Oon jo aikasemminkin miettiny, että täällä Kokkolassa kyllä pärjäis hyvin kahdellaki eturattaalla. Ja pitää sen verran hommata voimaa jalkoihin, että pärjää Tahkollakin. Kcnc:n kammissa on 29/42 rattaat ja kun takanan on ainakin tällä hetkellä 11-34 pakka niin kyllä tuolla 29-34 välityksellä pitäis mäet päästä ylös. Ja jos ei pääse niin vika on miehessä. Uudet kammet on siis Kcnc xc-2/k (2x9).


Uudet kammet

KCNC XC-2

Nuo oli ihan kohtuuhintaiset ja ainakin foorumeilta olen lukenut ihan hyvää palautettakin näistä kammista. Tuleva kesähän sen näyttää, että onko näistä mihinkään. Uskoisin kuitenkin mun ajoa kestävän erittäin hyvin.

Lisäksi samassa tilauksessa tuli Kcnc X-7-jarrut. Niistäkin oon lukenu ihan hyvää palautetta ja kevyetkin ne on. Jarrujen mukana tuli myös Ashiman 73 grammaa painavat160 mm jarrulevyt. Oli Ashiman levyt keventyneet vielä viime vuotisesta mallista jonkun verran. Niillä muutamalla grammalla nyt ei suurempaa merkitystä vauhtiin ole, mutta kuuluivat samaan pakettiin.

KCNC X-7
Kcnc pikalinkut
Lisäksi tuli vielä pyörän väreihin hyvin sopivat pikalinkut. Kyllähän sitä pitää kokonaisuuttakin ajatella :) Saa nyt nähdä koska vaihdan uusia osia pyörään. En nyt varmaan ainakaan pariin viikkoon, kun tässä olis edessä muutto uuteen asuntoonkin. Tällaisen porukan ja tavaramäärän muuttaminen vie oman aikansa ja ennen kun kaikki on uudessa paikassa paikallaan niin ei varmaan ehdi pyörää ruuvailemaan. Pyörän huoltotilat tulee ottamaan askeleen parempaan suuntaan, kun uus talo sisältää myös lämpimän varaston.

3 kommenttia:

 1. Hyvän näköset kammet sulla. Kyllä varmasti pärjää 29-34 välityksellä. Mulla kevyin välitys on 32-32.
  Alkaa mullakin kevennyskuume vaivaamaan kun noita kattelee.

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköset kammet sulla. Varmasti 29-34 välitys riittää. Mulla kevyin välitys on 32-32.

  VastaaPoista
 3. KYllä sitä aina jotain pitää vähä kevennellä. Tosin nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua, että pyörä olis "valmis". Tokihan kevyempiä osia löytyy, mutta alkaa olla sellanen pyörä, että jos paljon haluaa kevennellä niin budjettiakin saa kasvattaa. Jokunen uus osa siis vielä on tulossa.

  VastaaPoista