4.1.2011

Talven lenkkejä

Viime aikoina on lenkit suuntautuneet pelkästään hiihtoladuille. Oon koittanu aika katiivisesti käydä hiihtämässä vähän vuorotelleen perinteistä ja taas luistelua. Yleensä 2-3 kertaa samaa ja sitten vaihto. Pyöräilemään ri oo tullut lähdettyä enkä vielä tässä vaiheessa talvea sitä pidäkään niin olellisena. Tokihan pyöräilijä kehittyy pyöräilemällä, mutta kuntoa voi pitää yllä tai jopa parantaakin hiihtämällä ja onhan kropan hyvä saada vähän erilaistakin liikuntaa välillä. Riittää sitten keväällä intoa polkea.

Pyöräilytuntumaa on tullut pidettyä yllä trainerilla polkemalla aina välillä. Viime aikoina on hiihtokelit ollu sen verran hyviä, että traineriki on jääny nurkkaan pölyttymään. Tänään kun pakkasta oli -23 niin hiihtolenkin sijasta valitsin trainerilla ajamisen.

Tässä on pikkuhiljaa tullu mietittyä jo tämän vuoden pyöräilyjäkin. Lähinnä sitä, että mihin kisoihin mahdollisesti osallistuu ja lähteekö sitä johonkinpäin ajelemaan lomalla. Näihin asioihin palaan vielä myöhemmin. Syksyn lomareissu pohjoseen oli sen verran onnistunut, että sen vois ens syksynä uusia. Jos sais taas järjestettyä lomaa syksyksi niin olis kiva pohjoseen lähtee ajelemaan ja lomailemaan. Kesälomalla sitten vois kans jossain käydä, mutta katotaan sitä sitten kun tietää koska loma yleensä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti