10.3.2013

Uutta pyörää ulkoiluttamassa

Nyt on uudella Scalella ajettu jo muutamat lenkit. Viime viikonloppuna oli enemmän tuntumat hakemista ja pyörän säätöä, mutta aika pian löyty tuntuma uuteen pyörään. Poluilla meno tuntui hyvältä ja pikku hiljaa taas alkoi kevään odotus, että pääsis oikeen kunnolla ajamaan. Maanantaina mulla oli vapaapäivä töistä, joten käytin sen lähes 4 tunnin pyörälenkkiin. Hyvä lenkki pitkin kelkkareittejä ja ajettavissa olevia talvipolkuja. Lähes kaikki Kokkolan ajettavissa olevat polut tuli kierrettyä ja siihen päälle hyvä kierros kelkkareittejä ja vähän Perhonjoen ja meren jäällä. Eli tuli ajettua pitkät pätkät sellasia reittejä, minne ei kesällä oo mitään asiaa.



Eilen lauantaina taas aika kireässä pakkasessa kelkkareittejä muutama tunti. Eilen ei olis oikeestaan pitempään lenkkiin pystynytkään, varpaat paleltuu ensimmäisenä, muuten kyllä pysyy lämpimänä. Mahtava keli ajella. Sai nauttia mahtavasta kevätkelistä ja pyöräilystä. Täytyy vaan ihmetellä niitä hurjia, jotka eilen Kuusamossa ajoivat 100 mailia. Tuollaista matkaa vielä talvikeleissä täytyy kyllä kunnioittaa. Kova suoritus kesälläkin, puhumattakaan talviolosuhteissa ajamisesta. 

Lauantain lenkiltä

Tänään sitten hiihtoa ja perään vähän trainerilla ajoa. Sitten iltapäivällä vielä puolitoistatuntia metsässä kävelyä (=pulkan vetämistä), vaikka tuota ei varsinaiseksi treeniksi lasketakaan niin hyötyliikuntaa ja yhdessäoloa kuitenkin. Penkkiurheilun puolella viikonloppuna suurimman osan vei pesiksen halli-Sm-turnauksen seuraaminen. Viikonlopun hienoin urheilu-uutinen tuli kuitenkin Espanjasta, jossa Jasmin Kansikas avasi kautensa voitolla kovassa kisassa Espanjassa. Kerrankin hienoja (mmasto)pyöräilyuutisia suomalaisittain. 

Kelkkareittiä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti