22.5.2017

Trek Top Fuel

Pitkän odotuksen ja muutaman mutkan ja uudelleentilauksen jälkeen perjantaina tuli tieto, että uus pyörä on saapunut. Lauantaina auto kohti Seinäjokea ja Cyclistä löytyi uutuuttaan hohtava Top Fuel. Vielä ei oo liikaa kilometrejä alle tullut, mutta ajoasennon säätöä ja tuntuman hakua on nyt muutaman tunnin edestä tullut. Vähän on erilainen ajaa kuin jäykkäperä tai edellinen täysjousto, mutta naama on ollut leveessä hymyssä koko viikonlopun :)

Trek Top Fuel 9.8 SL ProjectOne

Pyörähän on Project One versio Top Fuel 9.8 sl:stä. Eli värin lisäksi keula ja iskari päivittyi parempaan versioon. Pientä päivitystä pyörään on varmasti kesän aikana vielä luvassa, mutta tarkoitus on kuitenkin keskittyä tällä kertaa enemmän olennaiseen kuin pyörän keventelyyn. Kyllähän tuo Sparkin painolle häviää reilusti mutta uskon, että ajo-ominaisuudet on mulle sopivat. Laitetaan pyörästä lisää tietoa kun kilometrejä keretyy alle vähän enemmän. 


Ja ettei nyt jää vaan pyörämn päivitykseen niin Rajamäen reissulta tuli ostettua Spiukin Dharma kypärä ja Arqus ajolasit. Ajolasit vielä Lumiris-linssillä, joka on mun mielestä huippuvalinta. Kirkkaalla kelillä lasi tummuu ja pilvisemmällä vaalenee automaattisesti. Mulla ainakin tuo helpottaa varsinkin maastossa ajamista kun ei tarvi ajaa pilvisessä kelissä "pimeenä" ja vastaavasti auringon paistaessa lasit on hommassa mukana. En ollut ennen viime kevättä oikeestaan edes kuullut Spiukista tai kiinnittämnyt siihen sen enempää huomiota ainakaan ennen kuin Jere Hara tuotteita alkoi käyttää. Nyt on maasto- ja maantiekengät, kypärä ja lasit Spiukilta. Hyviä ja laadukkaita tuotteita ja hintakin on mun mielestä näissä sopivalla tasolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti