16.10.2016

Uudet haasteet odottaa

Viime kausi on saatu päätökseen ja uus treenikausi alkuun. Samalla vaihtuu seura Kälviän Tarmosta GIF:n. Oikeastaan suurin syy seuran vaihtoon olin GIF:n perustettava maastotiimi, joka panostaa kilpailutoimintaan ja vielä kun siihen saatiin hyvin mukaan tällä alueella kilpailuissa käyvät maastokuskit ja treenikaverit niin seuranvaihto oli tosiasia. Ja edelleen mukaan mahtuu myös uusia kuskeja eli jos asia kiinnostaa niin rohkeasti yhteyttä muhun tai muihin tiimiläisiin. Lisäksi tarkoituksena on järjestää noin kuuden kilpailun viikkokisa-cup ensi kesänä. Viikkokisat toimivat hyvinä kovina treeneinä enemmän kilpaileville, mutta reiteistä tehdään sellaiset, että niistä selviytyvät kaikki harrastajat ja kisoihin osallistumiskynnys pyritään tekemään mahdollisimman matalaksi. Lisäksi tavoitteena on saada nuoria mukaan lajin pariin ja kiinnostumaan myös kisatoiminnasta ja pidemmällä aikavälillä mukaan seuran toimintaan.



Paljon uutta siis tiedossa ja kun tapana on asioista innostua niin ajauduin myös jonkunlaiseksi puuha-peteksi porukkaan. Eli facebook-sivua, esitettä yrityksille yms on tullut tehtyä viikonlopun aikana. Toivottavasti saadaan homma pyörimään ja kisoihin saadaan osallistujia kesän aikana. Cupissa on tarkoituksena kauden päätteeksi palkita sarjojen kolme parasta yhteistuloksissa. Kisat tullaan todennäköisesti kierrättämään 3-4 eri radalla eli ainakin osalla ajetaan usemman kerran. Paikalliset kuskit varmaan Patamäen reitin muistaakin niin se tulee varmasti olemaan yksi kisarata. Lisäksi vaihtoehtoina on Laajalahti, Santahaka, Harriniemi, Köykäri. Katsotaan minne saadaan sopivat kisaradat suunniteltua. Ja jos kilpailemisesta innokkaita löytyy niin porukkaan kyllä mahtuu mukaan. Samoin tarvitaan varmasti ainakin kisajärjestelyihin talkootyövoimaa.

Ja koska Gif Mtb Team panostaa kilpailutoimintaan niin kyllähän se omaakin harjoittelumotivaatiota nostaa ja oma tekemisen taso olisi tarkoitus nostaa seuraavalle tasolle ja parantaa suorituksia tästä kesästä. Kiitokset vielä Kälviän Tarmolle viidestä vuodesta teidän paidassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti