27.3.2015

Polkuajelua

Pitkästä aikaa on tullut nyt ajeltua poluilla. Talvella pääsi jonkun verran talvipäiville, mutta sitten oli pitkään huonoja kelejä ja lenkit suuntautui lähes aina tielle tuota Kempeleen reissua lukuunottamatta. Osittain tämä johtui ihan siitä, että jos mulla on 3 tuntia aikaa ajaa lenkki niin tiellä ajoaika on myös se kolme tuntia, kun taas huonolla kelillä metsässä ehkä kaksi.


Viime viikonloppuna kuitenkn vaihdoin nastarenkaat takaisin ja siirryin poluille, jotka paikoin oli peilijäässä. Toki löytyi ihan sulaa ja kuivaa maata ja sitten kantohankea, joka kantoi pyörää ja miestä. Polut oli paikoin niin jäässä, että ilman nastarenkaita ei ainakaan olis ollu kiva ajaa. Nyt sai päästellä huoletta menemään.

Tämän päivän lenkiltä löytyi seuraavanlaista polkua:


Kuva, jonka @jaakkosuomu julkaisi
Sen verra lumet on poluilta sulanu, että nyt on päässy jo vähän oikean maastoajon makuun. Tänään aamulenkillä pääsi jo kivikoissa ja juurakoissa ajamaan ja hakemaan tuntumaa vähän teknisempään maastoon. Kyllä vaan oli hienoa. Loppuun vielä kuva vähän isommasta sillasta, joka oli tuonne lähimetsän poluille rakennettu. Kyllä on rakentajat nähneet vaivaa ja onhan tuosta mahtava ajaa yli.

Kuva, jonka @jaakkosuomu julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti